Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: december 2011

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul til alle


Kaya & Rosa jul 2011, originally uploaded by Hr. espensen.

Lige en hurtig hilsen fra Kaya og familien på den store dag. Vi har haft det fantastisk - og håber at alle der læser med her på bloggen har haft en lige så god jul som os.

fredag den 16. december 2011

Debat om 12-ugers scanning i Norge


Ret interessant at følge med i debatten i Norge lige nu, hvor man diskuterer 12-ugers scanning. Og så elsker jeg altså bare når mennesker med Dows selv deltager i den offentlige debat. Hatten af for Tom Høisveen, der tilbyder at mødes med politikerne og fortælle om livet med downs syndrom. 

Etiketter: ,

tirsdag den 6. december 2011

Nisse-skeptisk


IMG_4659.jpg, originally uploaded by Hr. espensen.

Så kører hele Nisse-showet igen. Og i år er mine piger gamle nok til at forholde sig til det store jule-cirkus. MEN - selv om Charlotte og jeg synes det er vildt hyggeligt at fylde stuerne op med nisser... ja så er begge unger altså skeptiske.

Og det er vel egentlig ikke så mærkeligt, at børn ikke umiddelbart forelsker sig sig de rødklædte gnomer. Objektivt er julen jo et langt surrealistisk skuespil af mærkværdigheder. "Se børn... nu stiller vi lige et træ herind i stuen. Så hænger vi nogen trommer og nogle meget skrøbelige glasdimser på... og så skal der ellers bare spises dadler og masser af grisefedt"

Ungerne skal nok komme til at elske det... men lige nu minder de os om, hvor vanvittigt det hele er.