Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: oktober 2010

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

fredag den 29. oktober 2010

Tak til talepædagog og ørelæge


Kaya hos ørelæge, originally uploaded by Hr. espensen.

Kaya var til tjek hos ørelægen for nylig. For at få tjekket ørerne efter hun har fået lagt dræn i. Alting så perfekt ud.

I øvrigt bør der lyde en stor tak til talepædagogen, der foreslog at Kaya skulle til ørelægen og tjekkes for polypper og væske i ørerne. Efter Kaya har fået fjernet polypperene er hun begyndt at sige langt flere forståelige ord - og det går stærkt fremad. Det er som om hun måske længe har haft et ret stort ordforråd, men ikke har kunnet få ordene ud over læberne.

Så tak til talepædagog og ørelæge.

søndag den 24. oktober 2010

Hun går!

I dag slog Kaya en ny rekord. Hun gik to meter helt uden støtte. Jubiiiiiiii. Jeg er bare så gennemstolt. Og hun så ud til at være det samme. Smilede over hele femøren. To meter lyder måske ikke af meget. Men i vores univers er det et kvantespring. Det er kulminationen på ugers og måneders forsøg på forsøg. Hendes bløde led kæmper lidt imod. Men Kaya vil bare. Fantastisk at opleve så meget ihærdighed i samme lille krop.



- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 20. oktober 2010

Kaya og mor hygger


Lille søde Kaya, originally uploaded by Hr. espensen.

søndag den 10. oktober 2010

Kusinedag

Kayas kusine Amanda spiller badminton, og i dag tog vi afsted for at se hende "in action". Så vi satte os klar i klokkerholm hallen. Undtagen Kaya der konstant forsøgte at kravle ind på banen til sin elskede kusine. Tror hun og søster Rosa var dagens største fans. Rosa klappede og råbte Amanda. Og Kaya ville bare være endnu tættere på. Efter kampen fik de endelig chancen...


- Posted using BlogPress from my iPhone