Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: maj 2012

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

torsdag den 31. maj 2012

Kaya i Weltklasse studio


Kaya i Weltklasse studio, originally uploaded by Hr. espensen.
Hver tirsdag går Kaya til ridning kl. 9.00. Mor og far skiftes til at følges med hende - Det betyder at Kaya hver tirsdag er på besøg på mor og fars reklamebureau Weltklasse. Her hygger hun fra 8 til 8.45 før hun skal afsted.

Sidste tirsdag hev jeg hende en tur med i vores foto studio. DET gad hun ikke. Det krævede lynhurtige lukketider, at opnå et billede, hvor hun sad stille eller ikke lavede ansigter.

IMG_1730.jpg

onsdag den 23. maj 2012

Kaya og familien


IMG_1272-2.jpg, originally uploaded by Hr. espensen.

I løbet af de sidste 14 dage har vi været til flere familiearrangementer - på både mor Charlottes og far Mikaels side. Kaya er grundlæggende begejstret for at være med - især, hvis der er andre børn. Hun er altid dygtig til at hilse på alle - også selv om hun måske ikke ser alle så tit. Som alle børn i den alder, holder hun selvfølgelig et vågent øje med mor og far - de skulle jo nødig tage afsted uden hende. Men det er sjovt at se, hvordan hun er langt hurtigere til at acceptere den sociale situation end lillesøster Rosa. Kaya er igang med at lege med de andre børn lang tid før Rosa rører på sig. Til gengæld mister Kaya måske gejsten lidt tidligere og ender gerne med at sidde på skødet af mor eller far.