Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: august 2011

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

mandag den 15. august 2011

Super Sommerferie i Danmark


IMG_9959.jpg, originally uploaded by Hr. espensen.
Hjemme hos Kaya elsker vi at rejse - og gerne langt væk. Men i år bød sommerferien på en ganske kort rundrejse i Danmark. Med eksotiske destinationer som Ørum, Skagen, Horsens, Fredericia og Amager fik vi set mange af de mennesker der virkelig betyder noget for os.

På Kaya og Rosas top 3 over ferieaktiviteter var vist bl.a. madsbyparken i Fredericia, Et badeland med vandrutsjebaner og kvalitetstid med bedsteforældre, fætter, kusiner og venner.

Etiketter: , ,

tirsdag den 2. august 2011

1. dag i børnehaven


Kaya - juli 2011, originally uploaded by Hr. espensen.
Stor dag for Kaya (og forældrene). Første dag i Børnehaven Bakkegården i Aalborg. Prinsessen har fået en plads i børnehavens specialgruppe, hvor der ialt er plads til 8 børn. Specialgruppen er integreret med den "almindelige" børnehave, hvor der er plads til 48 børn.

Det var lidt hårdt (igen... specielt for forældrene), at sige farvel til vuggestuen, hvor Kaya har haft 3 fantastiske år. Personalet i Vuggestuen Spiren er fabelagtigt dygtige og søde - og især støttepædagog Dorte har haft kæmpe betydning for Kayas store udvikling.

Så... Tak for denne gang til alle ansatte, forældre og børn i Vuggestuen Spiren - og goddag til Bakkegården.

Etiketter: ,