Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: februar 2011

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

lørdag den 26. februar 2011

Kaya går

Ikke langt... Men hun går :-)

YouTube Video

- oprettet på min iPhone

søndag den 20. februar 2011

IKEA-leg

I weekenden gik turen til IKEA. Lillesøster Rosa skulle have nye møbler til sit værelse. Selvfølgelig blev der også tid til en tur i den famøse familievenlige restaurant i møbelhuset. Kaya gik målrettet efter legeområdet i restauranten. Og jo flere børn, der kom hen for at lege - jo gladere blev hun. Rosa derimod brød sig ikke som børnevirvaret - og satte sig hen til mor og far. Herfra kunne hun så kigge på storesøster Kaya, der holdt fest og grinede med alle de andre børn. Hvor var det bare sjovt at opleve. Kayas sociale gen fejler i hvert fald ikke noget. Det eneste, der kunne trække hende væk fra legeområdet, var den gulerodskage, som farmand hentede :-)

onsdag den 9. februar 2011

Kortfilm om Down's syndrom



Faldt lige over denne på Vimeo.com. Rigtig fin video om Down's syndrom og familieliv. Og masser af søde unger. Måske en anelse amerikansk at starte filmen ud med en "I trust in God", men pyt - indholdet er helt fint.

Etiketter: ,

Charlotte og Kaya i Q


_MG_8100, originally uploaded by Hr. espensen.

Så skal pigerne i Q-magasin. Charlotte blev kontaktet af en journalist, der gerne ville fortælle historien om Kaya. Artiklen kommer vistnok i løbet af foråret, men fotografen har allerede været på besøg og taget nogle helt fantastiske billeder.

De er jo ved at blive de rene medie-darlings de 2.