Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: april 2010

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

tirsdag den 27. april 2010

Plantorama

Så er det forår. Og pigerne havde en fantastisk søndag, der startede med besøg i Plantorama.



-- Post From My iPhone

Morgenlæsning

Pigerne er blevet rigtigt glade for at kigge i bøger. Her kværner de lige hver deres værk før morgenhavregrøden.



-- Post From My iPhone

lørdag den 24. april 2010

Du roder Kaya!

Kaya & Rosa er helt enige om, at det er dødsjovt at tage ting ud af skuffer. Så værelset ser som regel ud som om der har været en koloni vanvittige aber igennem.


-- Post From My iPhone

torsdag den 22. april 2010

Familien Espensen til fødselsdag


04 April 2010 062, originally uploaded by far_kaare.

Hele banden til fødselsdag hos Jeanett. Læg mærke til de festlige små papir-hatte med påskriften "Happy fucking birthday".

mandag den 12. april 2010

Godt nok er det lillesøster, som både kan gå og drøne hurtigt rundt. Men selvom Kaya endnu ikke går, kan hun sagtens give søs en tur i vognen. Og hun blir SÅ stolt, når det lykkes :-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 9. april 2010

Kaya og Hans i bad

Kaya fik under påskeferien til Berlin lov at bruge 5 fede dage sammen med hendes jævnaldrende kammerat Hans, der til daglig bor i København. De legede super sammen selv om der naturligvis er stor forskel på deres udvikling. Her tager de sig lige et bad i ferielejlighedens badekar.

20100402170554 from Mikael Espensen on Vimeo.

tirsdag den 6. april 2010

Berlin i påsken


Berlinhygge, originally uploaded by Hr. espensen.

Så er hele familien hjemme fra påskeferie i Berlin. En helt fantastisk uge med dejligt vejr og masser af hygge i fantastiske Prenzlauer Berg.

Alle de der mennesker der siger, at man ikke skal tage ud og rejse for børnenes skyld... HELT uenig! Både Kaya og lillesøster Rosa har været gladere, mere lattermilde, mere udmattede og mindre tvære under hele opholdet i Berlin. De elsker at opleve nyt og bliver opslugte af alle detaljer i verden omkring dem. Og så stortrives de når forældrene er i feriehumør.