Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: marts 2010

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

lørdag den 27. marts 2010

Verdens bedste IKEA

Så kom IKEA til Aalborg og selvfølgelig skulle den lille familie ud og kigge med. Den mest begejstrede var nok Kaya, som jublede højlydt hele vejen indtil hun kolapsede af træthed mellem hylderne med lys og fade.


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 22. marts 2010

Nyt pudehjørne

Kaya elsker at mosle. Så hun er rigtig glad for sit helt nye mosle-pude hjørne på hendes værelse.


-- Post From My iPhone

søndag den 21. marts 2010

Av min mave

Stakkels Kaya. Hun startede søndagen med at kaste op. Så hun er helt slap og gider slet ikke at lege med søs. Hun skulle ellers have været ude og lege med sin veninde Magda i dag.



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 12. marts 2010

Kaya øver sig i at gå


Kaya kæmper en indædt kamp med hendes hypermobilitet... hun vil bare op og gå. De kloge siger, at det nok skal komme. Imens hviner Kaya af fryd, hver gang hun kommer på benene.

torsdag den 4. marts 2010

Elefanten Kaya

Til fastelavn i år var Kaya klædt ud som elefant. Kostumet var egentlig en gave til Rosa på hendes fødselsdag, men Kaya lånte det altså lige. Tak til Faster Lotte, Onkel Peter og fætter Mikkel for det flotte kostume og for nogle gode grin da Kaya var iført kostumet hele dagen.