Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: februar 2010

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

søndag den 28. februar 2010

Den perfekte storesøster


Nåååååå. Hvor er Kaya bare god, god, god! Hver gang lillesøster Rosa græder, kan man se Kaya kravle hen med åbne arme for at give hende en krammer. Hvis det ikke virker, sidder hun klar med trøstende kys på kinden. Hun prøver også at give Rosa det legetøj, hun sidder med - for at gøre søs glad igen. Hvor er det rørende at se. Hun er jo verdens bedste storesøster! Så helt igennem uselvisk.


I dag tog Rosa også sine første skridt. Og i stedet for at se misundeligt på, klappede og jublede Kaya højlydt. Der var flere udbrud som "NØJJJJJJJ!".




mandag den 15. februar 2010

Fastelavn 2010

Så blev det fastelavn og Kaya blev sendt i vuggestue som en farlig elefant, der sagde "vraaaaahhh"!


-- Post From My iPhone

søndag den 7. februar 2010

Tak for hjælpen...

Mikael og jeg ville rigtig gøre huset fint i dag. Så vi tog den store oprydningshat på. Kaya og Rosa havde dog andre planer. Se selv hvordan deres værelse så ud få minutter efter vi forlod det i skinnende stand. Suk!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Kloge-Åge

I dag var farmor og farfar på besøg. Så Kaya skulle rigtig føre sig frem. Derfor greb hun lystent Børsen og begravede sig i den - side om side med farfar :-)



- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 2. februar 2010

Yes! Støvsugerluft!

Kaya har fået forkærlighed for støvsugeren og ikke mindst den skønne luft, der blæser ud af den. Se selv...



- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 1. februar 2010

Jeg elsker skuffer!

Ja, så er det lige blevet en tand sværere at holde orden i køkkenet. Kaya går nemlig amok på skufferne og tømmer dem ved enhver given lejlighed. Også gerne affaldsposen. Vi må vist ha lært den unge dame om kunsten at rydde op...



- Posted using BlogPress from my iPhone