Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: januar 2010

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

lørdag den 23. januar 2010

Kaya & mormor

Så er kaya og lillesøster Rosa på besøg i Horsens hos mormor og morfar. Kaya får sige lige en morfar i favnen på mormor :-)


-- Post From My iPhone

søndag den 10. januar 2010

Godt nytår på Tenerife


Tirsdag kom vi alle fire hjem efter en fantastisk jule-/nytårsferie på Tenerife. Kaya var i hopla hele vejen. Ikke mindst da hun for første gang i sit liv var en tur ved stranden. Sandet blev nøje vurderet - og smagt på - og det brusende atlanterhav var en sand magnet. Hver gang hun øjnede chancen for det, satte hun i spurt mod vandet. En spurt, som er en ret særpræget blanding af kravlekunst og gangart. Men frem kom hun!
Et andet højdepunkt for Kaya var en mavedanser, som underholdt på en af de restauranter vi besøgte. Så snart hun gik i gang med at svinge hofterne, jublede Kaya - og gjorde sit bedste for at efterligne dansen. Hvem ved... måske har vi fået en lille danse-spire i familien???
Generelt var det bare enormt livsbekræftende at have Kaya med på ferie. Hun holdt humøret højt, når vi andre var ved at være trætte. Hun grinede og vinkede til alle på sin vej. Så jeg var ret stolt af vores lille solstråle. Man kan da kun få en dejlig ferie, når man er omgivet af et positivt lille væsen.