Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: december 2009

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

tirsdag den 15. december 2009

Prinsesse Kaya

Da Kaya var til fødselsdag hos sin kusine Amanda, fik hun lov at låne lidt prinsesseudstyr. Heriblandt dette smukke diadem. Et hurtigt kig på billedet bekræfter, at Kaya snart springer ud i tyl, slangekrøller og lyserøde rober. For hvor ser hun dog stolt ud.



-- Posted from my iPhone

søndag den 13. december 2009

Kayas nye legekammerat

Fredag havde vi besøg af en familie, der har en skøn lille dreng med DS på 7 måneder. Han hedder Nikolaj og er en rigtig sej fyr. Vi glæder os i hvert fald til at lære ham bedre at kende.



-- Posted from my iPhone

Gåtur med farmor & farfar

Dejlig frostklar decembersøndag. Og så en lang gåtur, et smut forbi julemarked på Nordkraft og æbleskiver hjemme i varmen. Det er julehygge!


-- Post From My iPhone

Kaya 2 år - og influenza

Ja nu er det altså lidt forsinket, men Kaya fyldte jo 2 år den 25. November. Det blev selvfølgelig fejret i vuggestuen med sang og gaver. Og så kom mor og far med lasagne til frokost.
Egentlig var det meningen, at vi skulle have holdt stor familiefødselsdag for Kaya i weekenden efter. Men så kom influenzaen i vejen. Mor, Far og Kaya blev ramt mens Rosa gik fri. Vi var en tur hos vagtlægen, der mente det var bedst at give Kaya Tamiflu. Så det fik hun - hun nåede dog næsten at blive rask igen før hun kom igang med behandlingen.
Nu er vi alle på toppen igen - så nu glæder vi os til julehygge!

torsdag den 10. december 2009

Yes! Nyt pas

Det kan godt være, at man som voksen synes, at køen i kommunens borgerbutik er pænt kedelig. Men for Kaya var det en fest at få lavet et nyt
pas. Og ventetiden i det ellers ret afdæmpede rum blev fordrevet med høje hvin og jubelråb. Fantastisk :-)