Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: november 2009

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

mandag den 23. november 2009

Dårligt billede - sjov leg




-- Post From My iPhone

fredag den 20. november 2009

Vild med dans

Kaya har været verdens gladeste lille pige i aften. Hun fik nemlig lov til at blive oppe for at se finalen af vild med dans. Hun jublede, grinede og dansede sig igennem den time hun holdt sig vågen :-)



-- Posted from my iPhone

torsdag den 19. november 2009

Pigernes helt egen børnebog


Shark, originally uploaded by Hr. espensen.

Jeg er begyndt at arbejde på en børnebog. Den bliver hverken genial eller særligt pædagogisk. Til gengæld bliver den pigernes helt egen.

Jeg har altid drømt om, at lave en børnebog. Så nu har jeg grebet tegnepennen og er gået igang. Det bliver en skøn blanding af idiotiske tegninger af fjollede væsener og vrøvlede rim og sproglige tåbeligheder. Deadline...? Det ord gider jeg overhovedet ikke beskæftige mig med i min fritid! :o)

Pigernes tjener til lommepenge

Det er da ufatteligt så spændende begge piger synes det er, at være på vores badeværelse. Tilsyneladende har dette særlige rum en uimodståelig mystisk magnetkraft på små piger. Og kan de så iøvrigt få lov at hænge ud ved vaskemaskine og tørretumbler - ja så virker de egentlig lykkelige. Gad vide om det også er sådan om 10 år?

lørdag den 7. november 2009

Rock Chick


IMG_8825, originally uploaded by Hr. espensen.

Da Charlotte og jeg var i London i August fandt jeg denne T-shirt til Kaya. Desværre er den allerede ved at være for lille. Gad vide hvor man får en ny Jimmi Hendrix T-shirt i hendes størrelse :o)

Sangtime

Så fandt farmand sangbogen frem til lidt lørdagshygge :-)



-- Posted from my iPhone