Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: oktober 2009

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

torsdag den 29. oktober 2009

Ballademager

I dag vendte jeg lige ryggen til Kaya et kort øjeblik, og vupti gik hun amok på toiletrullen :-)





-- Posted from my iPhone


lørdag den 24. oktober 2009

Lørdagshygge




Sikke en fantastisk lørdag aften. Kaya har været verdens gladeste lille prinsesse. Især fordi hun fik lov til at falde i søvn på sofaen mellem os. Så der var masser af smil, kys og kram inden hun lukkede øjnene :-)


-- Posted from my iPhone

fredag den 23. oktober 2009

Man må gerne grine af udviklingshæmmede


Grundlæggende synes jeg gerne man må grine af udviklingshæmmede. Meget gerne endda. Deriblandt også mennesker med Downs. Allermest fordi de ofte er sjovere end alle os andre bekymrede tørvetrillere. Men Kanonkongen fra Danmarks Radios P3 gik altså langt over mine grænser den anden dag. Ovenstående stammer fra hans Twitter, hvor han refererede til "stjernerne" i det nye TV2-program En anden del af Danmark. Kommentaren er mildest talt usympatisk og taler ikke kun ned til de udviklingshæmmede men også til deres pårørende.

Man må ikke håbe, at lynet slår ned hos kanonkongen eller nogle af hans nære. Ellers et dejligt tv-program i øvrigt!



onsdag den 21. oktober 2009

Kaya og hendes lillesøster

Kaya og Rosa får større og større glæde af hinanden for hver eneste dag der går. Det er skægt at se søstrekærligheden vokse og konflikterne dukke op. Det ene øjeblik kan de slet ikke holde sig fra hinanden (som på videoen her). Det næste øjeblik gider Kaya overhovedet ikke, at søster skal blande sig i hendes leg. Der ligger vist både mange krammere og skænderier forude!

Pigerne hygger sig from Mikael Espensen on Vimeo.

fredag den 16. oktober 2009

Sommerferie i Berlin

Kaya & Charlotte snakker i tlf med mormor from Mikael Espensen on Vimeo.

Ja nu er det jo ved at være længe siden der var sommerferie. Men jeg faldt lige over dette videoklip, hvor Kaya hygger sig maksimalt på en smart film-cafe.

torsdag den 15. oktober 2009

Kaya & Rosa øver sammen








Både Kaya og Rosa er begyndt at øve sig i at stå op. Trods de 14 måneder imellem dem så følges de lige nu på den front. Jeg tror faktisk at Kaya bliver inspireret af se Rosas raket-udvikling.

-- Oprettet med min iPhone

mandag den 12. oktober 2009

Kaya, Rosa & Hans


IMG_8790, originally uploaded by Hr. espensen.

I weekenden havde Kaya og Rosa besøg af deres gode ven fra København. Han hedder Hans og han indtog hurtigt rollen som begge pigernes store idol. Der var åben mund og polypper hele weekenden igennem. Han er bare sej ham Hans!

søndag den 11. oktober 2009

Fars pige!


IMG_8764, originally uploaded by Hr. espensen.

søndag den 4. oktober 2009

Kaya og Rosa - hverdags-video

Kaya & Rosa - oktober 09 from Mikael Espensen on Vimeo.

Nu også på bordet!!!

Kaya er vild med at stå op ad ting. Og meget gerne borde. Hendes nyeste påfund er at svinge skankerne op på sofabordet. Se selv hvor tilfreds hun ser ud med sin bedrift :-)




lørdag den 3. oktober 2009

Kaya i hippiedress





-- Oprettet med min iPhone