Hjemme hos Kaya

Hjemme hos Kaya: august 2009

Hjemme hos Kaya

Kaya er en pige på 4 år. Hun er glad, sjov, smuk og dygtig. Og så har hun Downs syndrom. Vi er Kayas forældre - og her på bloggen vil vi følge Kayas udvikling og dele gode og svære oplevelser.

søndag den 30. august 2009

Fed frits

Endelig! Kaya hiver ikke længere elastikkerne ud af håret, når jeg prøver at fikse hendes granathår. Så nu går vi amok med spænder og elastikker. Farmand kan godt nok ikke se relevansen i det, men jeg hygger mig med. Og det gør Kaya heldigvis osse. Hun bliver fx helt salig, når hun bliver friseret efter en tur i badet.

en sand maddronning

Jamen altså. Hun går jo helt amok med at bruge tænderne. I går spiste Kaya en halv bolle. Ganske vist med en del smør - men alligevel. Så i dag lyder frokosten på rugbrødshapsere. Vi krydser fingre :-)

tirsdag den 25. august 2009

Mums - æggekage

Jamen altså. Så kom dagen, hvor Kaya vellystent satte de små bisser i et stykke æggekage inkl. kartoffelstykker. Jubiii. Hvor er hun sej. Tror hun er ved at være træt af den blendede mad... no wonder! I hvert fald spiste hun en del æggekage - til glæde for kokken, den stolte far :-)

søndag den 16. august 2009

Hallo - det er Kaya

Kayas nyeste yndlingslegetøj er telefoner. I alle afskygninger. Flere gange dagligt griber hun en tilfældig telefon og sætter den til øret og ser glad ud. Hun har også øvet sig flere gange, når mormor har ringet og fået en snak med sit barnebarn. Den bedste telefon i samlingen har hun givet en helt særlig plads - nemlig i skuffen under ovnen i køkkenet.